Mořská štika na grilu v marinádě

Mořská štika na grilu v marinádě

A nakonec máme skvělý tip na grilovací recept na štiku. 

INGREDIENCE:

  • 1 kg filé ze štiky
  • ¼ hrnku rostlinného oleje
  • 1 lžíce nasekané petrželky
  • ¼ lžičky worcesteru
  • špetka chilli
  • ⅛ hrnku citronové šťávy
  • ½ lžičky soli
  • ½ lžičky papriky

POSTUP:

  • Připravíme si marinádu smícháním oleje, petrželky, worcesteru, chilli, citronové šťávy, soli a pepře. 
  • Filety si umyjeme, osušíme, namočíme do marinády na půl hodiny a necháme při pokojové teplotě. 
  • Pak ryby otočíme a necháme marinovat i z druhé strany dalších 30 minut. 
  • Grilujeme na rozpáleném grilu z každé strany zhruba 5-8 minut.
  • Nakonec posypeme paprikou.
Skvělý tip na letní grilování. Štika v marinádě.
thespurceeats.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.