Tříbarevný moučník s tvarohem a malinami

Tříbarevný moučník s tvarohem a malinami
Příprava: 30 minut Vaření: 30 minut Počet porcí: 10

Je libo sladký recept, který připravíte v remosce? Upečte si tříbarevnou buchtu s tvarohem a malinami, kterou připravíte do hodiny.

Ingredience

  • 260g polohrubé mouky
  • 130g cukru krystal
  • 2 vajíčka
  • 150ml mléka
  • 100g rozpuštěného másla
  • 3/4 balení kypřícího prášku
  • 1 balení vanilkového cukru
  • 2 lžíce holandského kakaa
  • Maliny dle chuti

Ingredience na náplň z tvarohu

  • 250g měkkého plnotučného tvarohu (vanička)
  • 120g bílého jogurtu (můžete použít zakysanou smetanu)
  • 3 lžíce cukru krystal
  • 2 lžíce vanilkového pudingového prášku

Postup

  • Nejprve vymažte remosku máslem a vysypte hrubou moukou. Případně můžete vyložit pečícím papírem.
  • Připravte si tvarohovou náplň smícháním všech ingrediencí na ni potřebnou.
  • Tvarohovou směs naplňte do igelitového sáčku, kterému později na konci ustřihněte růžek.
  • V míse vyšlehejte vajíčka s cukrem, přidejte rozpuštěné máslo, mléko a vše řádně promíchejte.
  • Přisypte mouku, kypřící prášek a mícháním spojte.
  • Přibližně polovinu těsta (větší) nalijte do vymazané remosky.
  • Zbylou polovinu obarvěte holandským kakaem a přidejte maliny.
  • Kakaové těsto poté můžete dle vaší fantazie nanést na světlé těsto v remosce.
  • Nakonec navrch naneste pomocí nastřihnutého igelitového pytlíku tvarohovou vrstvu a to v podobě mřížek.
  • Pečte v remosce po dobu 30 minut, případně vyzkoušejte pomocí špejle, zda je buchta hotová.
Kousek buchty upečené v remosce s malinami
Zdroj: iambaker.net

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.