Je libo sladký recept, který připravíte v remosce? Upečte si tříbarevnou buchtu s tvarohem a malinami, kterou připravíte do hodiny.
Ingredience
- 260g polohrubé mouky
- 130g cukru krystal
- 2 vajíčka
- 150ml mléka
- 100g rozpuštěného másla
- 3/4 balení kypřícího prášku
- 1 balení vanilkového cukru
- 2 lžíce holandského kakaa
- Maliny dle chuti
Ingredience na náplň z tvarohu
- 250g měkkého plnotučného tvarohu (vanička)
- 120g bílého jogurtu (můžete použít zakysanou smetanu)
- 3 lžíce cukru krystal
- 2 lžíce vanilkového pudingového prášku
Postup
- Nejprve vymažte remosku máslem a vysypte hrubou moukou. Případně můžete vyložit pečícím papírem.
- Připravte si tvarohovou náplň smícháním všech ingrediencí na ni potřebnou.
- Tvarohovou směs naplňte do igelitového sáčku, kterému později na konci ustřihněte růžek.
- V míse vyšlehejte vajíčka s cukrem, přidejte rozpuštěné máslo, mléko a vše řádně promíchejte.
- Přisypte mouku, kypřící prášek a mícháním spojte.
- Přibližně polovinu těsta (větší) nalijte do vymazané remosky.
- Zbylou polovinu obarvěte holandským kakaem a přidejte maliny.
- Kakaové těsto poté můžete dle vaší fantazie nanést na světlé těsto v remosce.
- Nakonec navrch naneste pomocí nastřihnutého igelitového pytlíku tvarohovou vrstvu a to v podobě mřížek.
- Pečte v remosce po dobu 30 minut, případně vyzkoušejte pomocí špejle, zda je buchta hotová.