Pokud nemáte po ruce čerstvou rybu, nevadí. Na tento recept stačí mražené rybí filé. Pochutnejte si!
Ingredience
- mražené rybí filety
- 1ks citronu
- 50g másla
- olivový olej
- sůl, pepř
- čerstvá petrželka
Postup
- Předehřejte troubu na 170°C.
- Filety nechte rozmrznout, osušte papírovými ubrousky a ze všech stran osolte a opepřete.
- Pokud nestíháte, osolte a opepřete ještě zmražené filety.
- Potřete olivovým olejem, pokapejte šťávou z citronu a dejte do máslem vymazaného pekáčku či zapékací mísy.
- Filety pečte asi 15 minut dozlatova. Před podáváním ještě na každou z filet položte plátek másla a posypejte čerstvě nasekanou petrželkou.
- Podávejte s bramborami, bramborovou kaší či s čerstvým pečivem.