Nakládaná gouda

Nakládaná gouda
Příprava: 80 minut Vaření: 5 minut Počet porcí: 2

Vyzkoušejte tento ultra snadný recept na luxusně marinovanou goudu. Je jednoduchý na ingredience i na čas přípravy, přitom chutná naprosto skvěle!

INGREDIENCE

  • 1 šálek olivového oleje
  • 1 lžíce čerstvého rozmarýnu, nasekaného
  • 1 lžíce čerstvého tymiánu, nasekaného
  • 2 proužky pomerančové kůry
  • 280 g goudy, nakrájené na 2,5 cm kostičky

POSTUP

  • V malé pánvi na středním plameni prošlehejte olej, rozmarýn, tymián a pomerančovou kůru.
  • Vařte 5 – 6 minut.
  • Nechte vychladnout.
  • Vložte sýr do misky.
  • Nalijte vychladlou olejovou směs na sýr a promíchejte, aby se ve směsi obalil.
  • Nechte uležet alespoň hodinu.
  • Přendejte do skleněné nádoby, ozdobte snítkou rozmarýnu a podávejte s krekry.
Marinovaná gouda ve sklenici.
www.kitchycooking.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.