Vyzkoušejte tento ultra snadný recept na luxusně marinovanou goudu. Je jednoduchý na ingredience i na čas přípravy, přitom chutná naprosto skvěle!
INGREDIENCE
- 1 šálek olivového oleje
- 1 lžíce čerstvého rozmarýnu, nasekaného
- 1 lžíce čerstvého tymiánu, nasekaného
- 2 proužky pomerančové kůry
- 280 g goudy, nakrájené na 2,5 cm kostičky
POSTUP
- V malé pánvi na středním plameni prošlehejte olej, rozmarýn, tymián a pomerančovou kůru.
- Vařte 5 – 6 minut.
- Nechte vychladnout.
- Vložte sýr do misky.
- Nalijte vychladlou olejovou směs na sýr a promíchejte, aby se ve směsi obalil.
- Nechte uležet alespoň hodinu.
- Přendejte do skleněné nádoby, ozdobte snítkou rozmarýnu a podávejte s krekry.