Nakládané lečo s hořčicí

Nakládané lečo s hořčicí

Ochutnejte tento luxusní recept na lečo s hořčicí a feferonkou, který si zamiluje celá vaše rodina!

Budete potřebovat

  • 1 kg rajčat
  • 1 kg paprik
  • 0,5 kg cibule
  • 1 šálek hořčice
  • sůl
  • 1 feferonku

Postup přípravy

  • Zavařovací sklenice společně s víčky sterilizujeme a necháme je volně osušit.
  • Mezitím si oloupeme cibuli, očistíme rajčata a papriky a vše nakrájíme.
  • Do většího hrnce dáme trochu oleje, přidáme cibulku a krátce osmahneme.
  • Poté vložíme zbylou zeleninu a dusíme pod pokličkou doměkka.
  • Jako dochucovadlo použijeme sůl, hořčici a nakrájenou feferonku.
  • Připravenou směs vlijte do zavařovacích sklenic, okraje otřeme a pořádně zavíčkujeme.
  • Sklenice vkládejte do hrnce tak, aby mezi nimi byl prostor – jinak by mohly popraskat.
  • Sterilujte asi 20 minut při teplotě 80 stupňů.
  • Posléze sklenice vytáhněte a otočte je dnem vzhůru.
  • Nechte vychladnout a uložte na vyhovující místo.
Zavařované lečo ve sklenicích.
zdroj: bestrecipes.com.au

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.