Nakládané tvargle

Nakládané tvargle
Příprava: 15 minut Vaření: 10 minut Počet porcí: 2

Ochutnejte tuto delikatesu, která se skvěle hodí k pivu či vínu. Potěší i odpůrce typické vůně tvarůžků, protože zde není moc cítit.

INGREDIENCE

  • 2 balení olomouckých tvarůžků
  • 1 větší cibule
  • 1 balení sušených rajčat v oleji
  • mleté chilli dle chuti
  • 100 ml slunečnicového oleje
  • 3 kuličky nového koření
  • 1 bobkový list
  • 1 lžička mletého černého pepře
  • 1 špetka soli
  • olej ze sušených rajčat podle potřeby

POSTUP

  • Cibuli nakrájejte na měsíčky a sušená rajčata na kousky.
  • Do kastrolu dejte zahřát slunečnicový olej, přidejte nakrájenou cibuli, sušená rajčata, mleté ​​chilli, pepř, nové koření, sůl, bobkový list a olej ze sušených rajčat.
  • Ohříváme na mírném ohni asi 10 minut při teplotě do 90 °C.
  • Nesmí se to smažit!
  • Nechte vychladnout.
  • Tvarůžky nakrájejte na čtvrtky a přidejte k vychladlé směsi.
  • Dobře promíchejte.
  • Naplňte do sklenic a zalijte zbylým olejem.
  • Uzavřete a dejte do chladničky minimálně na týden.
  • Podávejte k pivu, vínu nebo jen jako chuťovku pro návštěvu.
  • Užijte si to!
Naložené syrečky ve sklenicích.
www.varecha.pravda.sk

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.