Nakládání uzených klobás

Nakládání uzených klobás

Uzené klobásy patří mezi ty nejchutnější a není divu! I tuto pochoutku si můžete naložit. Chcete vědět jak? Tak se na to pojďme společně podívat.

Budete potřebovat

  • uzené klobásy
  • vodu, vývar nebo nálev
  • zavařovací sklenice s víčky
  • zavařovací hrnec s teploměrem

Postup přípravy

  • Důležité je, sklenice na zavařování pořádně sterilizovat, to samé i víčka.
  • Jakmile jsou sklenice suché, vložte do nich vodorovně uzené klobásy.
  • Do sklenice vlijte pouze 0,05 litru vody.
  • Okraje sklenic zbavte mastnoty a pořádně víčka utáhněte.
  • Sklenice skládejte 1 centimetr od sebe do zavařovacího hrnce.
  • Zavařujte po dobu jedné hodiny na 90-95 stupňů.
  • Nechte sklenice vychladnout a uskladněte.
Uzené klobásy naložené v zavařovacích sklenicích.
zdroj: preparednesspro.com

Je libo nakládáné vepřové maso? Je to skvělá volba pro všechny “masožravce”. Inspirujte se našimi TOP recepty!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.