Nakládaný hermelín v pivu

Nakládaný hermelín v pivu
Příprava: 10 minut Počet porcí: 2

Už to tu zaznělo, ale hermelín a pivo k sobě jednoduše patří. Jak to ale dopadne, když sýr nebudete pivem jen zapíjet, ale rovnou ho v něm naložíte?

Ingredience

  • 3 ks hermelínu
  • 3 větší cibule
  • 2 červené papriky (kozí roh)
  • 3 stroužky česneku
  • 500 ml světlého piva
  • 5 kuliček nového koření
  • 2 bobkové listy
  • 5 kuliček černého pepře
  • sůl dle chuti

Postup

  • Hermelíny nakrájejte na plátky či kousky dle vašich představ.
  • Prolisovaný česnek utřete se solí a vzniklou směsí hermelín potřete.
  • Cibuli nakrájejte na kolečka či půlměsíce a papriku na kousky.
  • Hermelín, cibuli a papriky naskládejte do sklenice a přidejte bobkový list, nové hoření a pepř.
  • Vše zalijte vychlazeným pivem.
  • Uzavřenou sklenici skladujte několik dní v temnu při pokojové teplotě.
Nakladaný hermelín v pivu konzumovaný se sklenicí piva.
zdroj: beerswithmandy.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.