Nálev na konzervování jahod

Nálev na konzervování jahod

Připravte si jednoduchý nálev z vody a cukru, díky kterému bude zavařování hračka!

Budete potřebovat

  • vodu
  • cukr krystal

Postup přípravy

  • Připravte si jeden díl vody a jeden díl cukru krystal.
  • Smíchejte obě ingredience a přiveďte za stálého míchání k varu.
  • Jakmile se cukr rozpustí, plamen vypněte a nálev nechte vychladnout.
  • Množství vody a cukru volte podle množství sklenic s jahodami.
Jahody naložené v zavařovací sklenici.
zdroj: www.bonappetit.com

Máme pro vás i skělé recepty na nakládané švestky na několik způsobů. Jakou variantu si vyberete vy?

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.