Nálev na nakládání angreštu

Nálev na nakládání angreštu

Nálev u zavařování angreštu je stejný jako u jiného ovoce, mění se pouze poměr vody a cukru, který závisí na sladkosti ovoce.

Budete potřebovat

  • cukr krystal
  • voda

Postup přípravy

  • Do hrnce nalijte jeden díl vody a jeden díl cukru.
  • Pokud máte raději menší množství cukru, upravte si poměry dle vašich představ.
  • Směs pomalu zahřívejte a míchejte.
  • Přiveďte k varu a vařte do té doby, dokud se cukr úplně nerozpustí.
Angrešt ve velké míse.
zdroj: sowandso.com

Máme pro vás i skvělé sladké recepty na zavařené ostružiny, které vás pohladí na duši i na jazyku.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.