Nálev na zavařování višní

Nálev na zavařování višní

Tak jako téměř u všeho druhu ovoce, i u višní si jako nálev připravíme cukrový rozvar. Množství vody a cukru si upravte dle svých potřeb.

Budete potřebovat

  • 500 g cukru
  • 1 l vody

Postup přípravy

  • Do velkého hrnce vlijte vodu a přidejte cukr.
  • Za stálého míchání přiveďte směs k varu.
  • Jakmile se cukr důkladně rozpustí, směs odstavte a nechte vychladnout.
Višně naložené v zavařovacích sklenicích.
zdroj: allrecipes.com

Máme pro vás také skvělé sladké recepty na zavařené ostružiny, které vás pohladí na duši i na jazyku. Vyzkoušejte je všechny!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.