Návod na nálev na zavařování feferonek

Návod na nálev na zavařování feferonek

Připravte si tento jednoduchý sladkokyselý nálev, který poté můžete použít v následujících receptech.

Budete potřebovat

  • 1 l vody
  • 3 dcl octa
  • cukr – podle chuti
  • sůl – podle chuti

Postup přípravy

  • Do hrnce vložte vodu a vmíchejte do ní ostatní přísady.
  • Nechte přejít varem a odstavte – dávejte pozor, aby se cukr pořádně rozpustil.
Nakládané feferonky v zavařovacích sklenicích.
zdroj: beyondgumbo.com

Máme pro vás i nejlepší recepty na nakládané beraní rohy. V obchodu si je už nikdy nekoupíte!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.