Návod na sladkokyselý nálev na zavařování hub

Návod na sladkokyselý nálev na zavařování hub

Připravte si tento jednoduchý sladkokyselý nálev, který poté můžete v různých receptech na zavařování.

Budete potřebovat

  • 300 m vody
  • 200 ml octa
  • 10 g cukru
  • 10 g soli
  • koření dle chuti (nové koření, celý pepř, bobkový list, tymián, hořčičné semínko)

Postup přípravy

  1. Do hrnce vlijte vodu a začněte ji zahřívat.
  2. Přisypte ostatní suroviny a přiveďte k varu.
  3. Vše vařte asi 5 minut a poté nechte vychladnout.
Nakládané houby v zavařovací sklenici a za ní jsou rozházené čerstvé houby.
www.foragerchef.com

Vyzkoušejte také naše recepty na vynikající rizoto s houbami. Voňavé a lahodné jídlo za pár korun!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.