Návod na uchování smaženice

Návod na uchování smaženice

Pokud patří mezi milovníky smaženice, pak vám určitě přijde vhod následující recept. Díky němu totiž můžete zavařené houby kdykoli přidat do hrnce spolu s vajíčky a mít na stole za 5 minut hotový tento výtečný pokrm.

Budete potřebovat

  • lžičku soli
  • lžičku kmínu
  • lžíci sádla
  • cca 400 g hub

Postup přípravy

  1. Houby očistěte, pokrájejte a dochuťte solí a kmínem.
  2. Duste je na sádle, dokud se neodpaří všechna voda.
  3. Ještě horkou směs nalijte do skleniček, zavíčkujte a zavařujte hodinu při 90 °C dva dny po sobě.
Houbová smaženice na talíři s kyselými okurkami a houskou.
www.bonvivani.sk

Zavařit si můžete i maso. Vyzkoušejte naše nejlepší recepty na konzervování uzeného masa. Dopřejte si tu skvělou chuť kdykoli vás jen napadne!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.