Návody na nálevy na zavařování červené řepy

Návody na nálevy na zavařování červené řepy

Máme pro vás recepty na sladkokyselý i sladký nálev, tak je pojďte oba vyzkoušet!

Sladkokyselý nálev

Budete potřebovat

  • 1 l vody
  • 0,3 l octu
  • 100g cukru
  • 1 lžička soli

Postup přípravy

  • Do hrnce nalijte vodu spolu s octem a přisypte cukr a sůl.
  • Celou směs míchejte a přiveďte k varu.
  • Hlídejte, aby se cukr zcela rozpustil.
  • Nálev nechte vychladnout.

Sladký nálev

Budete potřebovat

  • 2 l vody
  • 500 ml jablečného octu
  • 40 g soli
  • 200 g cukru

Postup přípravy

  • Vodu nalijte do hrnce, přidejte ocet, sůl a cukr.
  • Vzniklou směs nechte projít varem a nechte vychladnout.
Nakládaná řepa ve sklenici a vedle položené prázdné zavařovací sklenice a čerstvé listy salátu.
www.somebodyfeedseb.com

Máme pro vás také 7 lahodných receptů na pomazánky z červené řepy. Vyzkoušejte dipy s kozím sýrem, majonézou či křenem. Nebude chybět ani oblíbený růžový hummus!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.