Nejlepší kuřecí rarášci v těstíčku bez piva

Nejlepší kuřecí rarášci v těstíčku bez piva

Pivo je jednou z nejčastějších ingrediencí, které se do těstíčka přidávají. Proč ale nevyzkoušet i variantu bez piva? Lahodnou chuť těstíčku dodá kombinace sójové omáčky a hořčice.

Ingredience

  • 500 g kuřecích prsou
  • 2 vejce
  • 2 PL solamylu
  • 3 PL hladké mouky
  • 2 PL sójové omáčky
  • 1 PL hořčice
  • 1 lžička sušeného česneku
  • 1 lžička sladké papriky
  • olej na smažení
  • sůl, pepř

Postup

  1. Mouku, škrob, hořčici, sójovou omáčku a koření rozmíchejte v misce do podoby těstíčka.
  2. Vložte do těstíčka kuřecí maso nakrájené na menší kousky či nudličky a nechte alespoň 2 hodiny odležet.
  3. Následně na pánvi rozehřejte olej a maso v něm z každé strany několik minut smažte.
  4. Po vyjmutí přebytečný olej vysajte pomocí papírových ubrousků.

Tyto šťavnaté kousky masa obalené v lahodném těstíčku chutnají znamenitě především s bramborovou kaší a zeleninovou oblohou.

Kousky kuřecího masa smažené v těstíčku
zdroj: kosher.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.