Pivo je jednou z nejčastějších ingrediencí, které se do těstíčka přidávají. Proč ale nevyzkoušet i variantu bez piva? Lahodnou chuť těstíčku dodá kombinace sójové omáčky a hořčice.
Ingredience
- 500 g kuřecích prsou
- 2 vejce
- 2 PL solamylu
- 3 PL hladké mouky
- 2 PL sójové omáčky
- 1 PL hořčice
- 1 lžička sušeného česneku
- 1 lžička sladké papriky
- olej na smažení
- sůl, pepř
Postup
- Mouku, škrob, hořčici, sójovou omáčku a koření rozmíchejte v misce do podoby těstíčka.
- Vložte do těstíčka kuřecí maso nakrájené na menší kousky či nudličky a nechte alespoň 2 hodiny odležet.
- Následně na pánvi rozehřejte olej a maso v něm z každé strany několik minut smažte.
- Po vyjmutí přebytečný olej vysajte pomocí papírových ubrousků.
Tyto šťavnaté kousky masa obalené v lahodném těstíčku chutnají znamenitě především s bramborovou kaší a zeleninovou oblohou.