Netradiční brynzová pomazánka s vejci a avokádem

Netradiční brynzová pomazánka s vejci a avokádem
Příprava: 10 minut Vaření: 10 minut Počet porcí: 6

Zkoušíte rádi spojení netradičních ingrediencí. V tom případě je tento recept přímo pro vás. Připravte si pomazánku, ve které se bude snoubit chuť brynzy a avokáda.

Ingredience:

  • 60 g brynzy
  • 60 g tvarohu
  • 1 zralé avokádo
  • 4 vejce
  • čerstvá šťáva z půlky citronu
  • sůl
  • pepř
  • čerstvá petrželka na ozdobu

Postup:

  1. Nejprve si uvařte vejce natvrdo.
  2. Uvařená vejce nechte zcela vychladnout, až poté je oloupejte.
  3. V mezidobě umyjte, oloupejte a vypeckujte avokádo.
  4. Avokádo nakrájejte na kousky, vložte do misky a rozmačkejte vidličkou do podoby pyré.
  5. Přidejte citronovou šťávu, tvaroh a brynzu.
  6. Důkladně promíchejte.
  7. Tři vejce nakrájejte na drobné kostičky, které vmíchejte do pomazánky, zbylé vejce nakrájejte na tenké plátky.
  8. Kostičky vajíček přimíchejte do pomazánky a lehce dochuťte dle potřeby solí a pepřem.
  9. Brynzovou pomazánku servírujte ozdobenou plátkem vejce a čerstvou petrželkou.
Houska namazaná pomazánkou z avokáda a brynzy, ozdobená plátky vajíčka a petrželkou.
zdroj: gutekueche.at

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.