Noky s česnekovo-sýrovou omáčkou

Noky s česnekovo-sýrovou omáčkou

Ochutnejte tyto skvělé gnocchi s krémovou omáčkou s česnekem a parmezánem. Příprava tohoto pokrmu zabere pouhých 15 minut a je tak ideálním kandidátem na večeři během týdne.

Ingredience

  • 2 lžíce olivového oleje
  • 4 stroužky česneku, nasekané
  • 6-8 šalvějových listů
  • 600 g gnocchi
  • 1/2 hrnku kuřecího vývaru
  • 1/2 hrnku smetany ke šlehání
  • 3 lžíce strouhaného parmezánu plus další 1 lžíce volitelně
  • sůl, podle chuti
  • kajenský pepř dle chuti   

Postup

  1. Přidejte olivový olej do pánve a rozpalte ji na vysokém plameni.
  2. Přidejte nasekaný česnek a šalvěj, restujte 10 sekund.
  3. Do pánve přidejte gnocchi, rovnoměrně je rozprostřete a jemně promíchejte.
  4. Přidejte kuřecí vývar, smetanu ke šlehání, parmezán, sůl a kajenský pepř.
  5. Vařte za častého, ale mírného míchání asi 3–4 minuty, nebo dokud nejsou gnocchi propečené a uvnitř měkké.
  6. Gnocchi posypte strouhaným parmezánem a ihned podávejte.
Noky s krémovou omáčkou s česnekem a parmezánem servírované v misce a posypané čerstvou bylinkou.
www.fortheloveofcooking.net

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.