Octové chipsy ze salátové okurky

Octové chipsy ze salátové okurky
Příprava: 15 minut Vaření: 90 minut Počet porcí: 1

Připravte si své vlastní domácí chipsy! Chipsy z okurky jsou nízkosacharidové a perfektně nahradí klasické bramborové lupínky. Před pečením je nezapomeňte dobře osušit, aby vám krásně křupaly.

INGREDIENCE

  • 1 velká tlustá salátová okurka
  • 1,5 polévkové lžíce octa
  • 1 lžička soli
  • ¼ lžičky sušeného česneku

POSTUP

  • Předehřejte troubu na 110°C a položte pečící papír na dva velké.
  • Pomocí mandolíny nebo ostrého nože nakrájejte okurku na plátky silné asi 0,3 cm.
  • Osušte okurky papírovými utěrkami a vložte je do střední mísy.
  • Přidejte ocet, sůl a sušený česnek a promíchejte.
  • Okurky naskládejte v rovnoměrné vrstvě na připravené plechy.
  • Pečte do vyschnutí, 1,5 hodiny, v polovině otočte.
  • Jakmile okurky začnou křupat, vyndejte je z trouby.
  • Dobrou chuť!
Okurkové chipsy ve velké míse.
www.delish.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.