Už jste někdy zkoušeli recepty na olejovou buchtu? Pokud ještě ne, pak je nejvyšší čas.
Příprava je rychlá a praktická zvlášť ve chvíli, kdy nám doma dojde máslo a nemáme chuť běžet hned na nákup.
Inspirujte se v našem článku a vyzkoušejte některou z mnoha sladkých pochoutek, které si získají vaše srdce i chuťové buňky.
Naše recepty
Zajímavosti na závěr:
V našem článku jsme v několika receptech zmiňovali olivový olej, který máme ve většině případů spjatý s přípravou různých zeleninových salátů.
Je to však skvělý pomocník také při pečení. Víte, jak se takový tradiční italský olivový olej vyrábí?
Samozřejmě, že jsme si pro vás připravili i ukázku výroby klasického slunečnicového oleje.
Pokud jste doposud nevěděli, co je to Limoncello, které je u jednoho receptu zmiňováno, tak teď se můžete podívat i na to, jak se vyrábí.
Tento oblíbený italský likér se vyrábí z těch nejkvalitnějších citronů na slunné Sicílii, ale také například na pobřeží Amalfi.