Olomoucké tvarůžky v bramboráku

Olomoucké tvarůžky v bramboráku
Příprava: 20 minut Vaření: 10 minut Počet porcí: 4

Ačkoli se nejedná o úplně nejzdravější pokrm, je to lahůdka! Syrečkům v bramborácích se slaninou se nedá odolat.

INGREDIENCE

  • 9 brambor
  • 4 vejce
  • 2 cibule
  • 5 stroužků česneku
  • majoránka
  • sůl
  • 150 g olomouckých syrečků
  • mletý černý pepř
  • 150 g anglické slaniny

POSTUP

  • Brambory očistěte a nastrouhejte na struhadle.
  • Přidejte nakrájenou cibuli, česnek, koření, vejce a zamíchejte.
  • Nakonec přidejte na kostičky nakrájenou slaninu.
  • Na rozpálený olej dejte část směsi a k tomu položte plátek olomouckého syrečka, který opět zakryjte směsí a smažte z obou stran dozlatova.
  • Dobrou chuť!
Bramboráky plněné syrečky, ozdobené plátkem slaniny a rajčete.
www.dobruchut.aktuality.sk

Vyzkoušejte i naše další recepty na tatarský biftek nejen z masa, ale i z cukety, hub či sladkých brambor a řepy!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.