Máte uvařené špagety – a co teď?
Kečup je plný konzervantů, eidamu chybí nápad..
Uvařte si jeden z těchto snadných receptů na omáčku na špagety, kterých se už nevzdáte!
Naše recepty
Nejlepší víno ke špagetám
Mezi tři věci, které mohou ovlivnit párování vína, patří omáčka, koření a přítomnost masa.
Protože se většina druhů těstovin vyrábí s kyselou rajčatovou omáčkou, musíte je spárovat s kyselým červeným vínem, nejlépe Merlotem, Shirazem, Zinfandelem, Nebbiolo, nebo kyselým bílým vínem, jako je růže, Pinot Grigio , Ryzlink rýnský nebo Sauvignon Blanc.
Pokud vaše špagety obsahují maso, musíte je spárovat s vínem střední nebo plné chuti např. Chardonnay, Bílá Rioja, Rhonské bílé nebo Ryzlink.
Pokud jsou vaše špagety jednoduché a na sýrovém základě, jakékoli světlé bílé např. Chardonnay, Ryzlink nebo červené víno např. Pinot Noir, Lambrusco zvýší krémovost sýra.