Opečený chléb se špenátem, fetou a rajčaty

Opečený chléb se špenátem, fetou a rajčaty

Blanšírovaný špenát promíchaný s rozdrobenou fetou a nakrájenými rajčaty vytváří luxusní topping, kterým si potřete opečený chléb a jednoduše tak vykouzlíte na stůl úžasnou lehkou večeři nebo chutný předkrm.

Ingredience

  • ¼ šálku špenátu blanšírovaného, ​​vymačkaného a nakrájeného
  • ¼ šálku rozdrobené fety
  • ¼ šálku rajčat zbavených semínek a nahrubo nakrájených
  • sůl podle chuti
  • pepř podle chuti
  • 6 plátků chleba
  • 1 stroužek česneku, nakrájený na polovinu
  • extra panenský olivový olej

Postup

  1. Smíchejte nakrájený špenát, sýr a rajčata.
  2. Dochuťte solí a pepřem.
  3. Chléb opékejte do světle hněda
  4. Plátky chleba potřeme z obou stran řezanými stranami česneku.
  5. Pokapejte olivovým olejem.
  6. Špenátovou směs rozdělte na plátky chleba a ihned podávejte!
Blanšírovaný špenát promíchaný s rozdrobenou fetou a nakrájenými rajčaty, servírovaný na dvou opečených chlebech na mřížce.
www.renaissance.mom

Máme pro vás také oblíbené recepty na italský salát s mozzarellou a bazalkou v 8 různých verzích. Vyzkoušejte je všechny!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.