Ostatní způsoby uchování feferonek

Ostatní způsoby uchování feferonek

Kdo by odolal křenovému čatní s kozími rohy nebo feferonkám plněným sýrem? Inspirujte se oblíbenými recepty!

Feferonová salsa

Budete potřebovat

  • 500 g čerstvých feferonek
  • 1 velká masitá červená kapie
  • 1 velká nebo 2 malé cibule
  • 1/2 polévkové lžíce soli
  • 2 polévkové lžíce hnědého nebo bílého cukru
  • 2 lžíce ovocného 4 procentního nebo 1 lžíce 8 procentního octa
  • 1 polévková lžíce mleté pálivé papriky
  • 100 ml vody

Postup přípravy

  • Zeleninu očistěte, nakrájejte na hrubo a podlijte vodou.
  • Duste pod pokličkou do měkka.
  • Přidejte koření, rozmixujte a podle potřeby dochucujte.
  • Omáčka by neměla jen pálit, ale měla by mít zřetelnou paprikovou chuť.
Čatní z feferonek a křenu v misce s vedle položenou kořenkou s kořením.
zdroj: chilipeppermadness.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.