Rychlý recept na lahodný pajšl se smetanou

Rychlý recept na lahodný pajšl se smetanou
Příprava: 18 minut Vaření: 5 minut Počet porcí: 6
Doba přípravy: 18 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 6

Ingredience

  • 1 srdíčko
  • kousek plic
  • jedny játra
  • slezinka
  • a jazýček
  • 3 cibule
  • sádlo
  • hl. mouka na jišku
  • nové koření a kuličky pepře
  • kysaná smetana
  • bobkováý list
  • pálivá paprika
  • pepř

Postup receptu

  1. Všechny vnitřnosti povaříme s kořením a bobkovým listem a cibulí do měkka
  2. Pak jen vnitřnosti vyndáme a nakrájíme na kostičky
  3. Jišku si uděláme na sádle s moukou a rychle vmícháme do vývaru do kterého dáme ještě pálivou papriku, osolíme, opepříme a ještě chvilku vaříme
  4. Nakonec přidáme vnitřnosti a vmícháme kysanou smetanu

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.