Recept na poctivou pařížskou šlehačku

Recept na poctivou pařížskou šlehačku
Příprava: 5 minut Vaření: 10 minut Počet porcí: 2
Doba přípravy: 15 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 2

Ingredience

  • 1 šlehačka
  • 5 dkg hořké čokolády nebo 2 lžíce kakaa a 1 lžíce moučkového cukru

Postup receptu

  1. Šlehačku vlijeme do kastrůlku, přidáme 5 dkg (půl tabulky) nastrouhané hořké čokolády a vaříme až k bodu varu
  2. Pak ihned odstavíme a vychladíme
  3. Necháme alespoň 6 hodin, nejlépe však do druhého dne, vychladit a odstát v chladničce, pak vyšleháme
  4. Místo čokolády můžeme dát 2 lžíce kakaa a 1 lžíci moučkového cukru

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.