Jehněčí špíz na pařížský způsob

Jehněčí špíz na pařížský způsob
Příprava: 15 minut Vaření: 45 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 20 kousků jehněčího z kýty asi 1 cm silných
  • 20 plátků anglické slaniny (nebo klobásy) stejně velkých jako kousky skopového, ale jen 1/2 cm silných
  • 20 hlaviček žampionů
  • 20 koleček cibule
  • strouhanka
  • sůl
  • pepř
  • máslo na pokapání
  • vývar

Postup receptu

  1. Na 4 jehly střídavě navlékneme maso, slaninu, kolečka cibule a hlavičky žampionů
  2. Obalíme lehce ve strouhance, vložíme do pekáče, pokapeme máslem a pečeme v mírně vyhřáté troubě
  3. Podle potřeby podléváme během pečení vývarem a občas pokapeme máslem
  4. Příloha: vařené brambory, hranolky, zeleninová obloha nebo salát

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.