Tento recept obsahuje menší množství majonézy, lépe tak vynikne chuť jednotlivých ingrediencí.
Ingredience:
- 200 g pařížského salámu
- 3 nakládané okurky
- 1/2 cibule
- 2 PL sterilovaného hrášku
- 3-4 PL majonézy
- 1 PL láku z okurek
- sůl
- pepř
- čerstvá petrželka na ozdobu
Postup:
- Pařížský salám společně s nakládanými okurkami nakrájejte na tenké proužky.
- Oloupejte cibuli a nakrájejte ji na kostičky.
- Salám, cibuli, okurku a hrášek vložte do mísy a promíchejte.
- Přidejte majonézu, lák z okurek a důkladně promíchejte.
- Ochutnejte a v případě potřeby dochuťte solí či černým pepřem.
- Dejte alespoň na hodinu hotový salát vychladit do ledničky.
- Na závěr ozdobte petrželkou.
Německý Fleischsalat podávejte s čerstvým pečivem.