Pařížský salát aneb německý Fleischsalat

Pařížský salát aneb německý Fleischsalat
Příprava: 15 minut Počet porcí: 6

Tento recept obsahuje menší množství majonézy, lépe tak vynikne chuť jednotlivých ingrediencí.

Ingredience:

  • 200 g pařížského salámu
  • 3 nakládané okurky
  • 1/2 cibule
  • 2 PL sterilovaného hrášku
  • 3-4 PL majonézy
  • 1 PL láku z okurek
  • sůl
  • pepř
  • čerstvá petrželka na ozdobu

Postup:

  1. Pařížský salám společně s nakládanými okurkami nakrájejte na tenké proužky.
  2. Oloupejte cibuli a nakrájejte ji na kostičky.
  3. Salám, cibuli, okurku a hrášek vložte do mísy a promíchejte.
  4. Přidejte majonézu, lák z okurek a důkladně promíchejte.
  5. Ochutnejte a v případě potřeby dochuťte solí či černým pepřem.
  6. Dejte alespoň na hodinu hotový salát vychladit do ledničky.
  7. Na závěr ozdobte petrželkou.

Německý Fleischsalat podávejte s čerstvým pečivem.

Miska s německým Fleischsalatem.
zdroj: womz.de

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.