Pažitkovo-bazalková pomazánka

Pažitkovo-bazalková pomazánka

Vyzkoušejte také naši pažitkovou pomazánku z tvarohu s čerstvou bazalkou. Výjimečné chutě, které se k sobě výborně hodí.

Ingredience

  • 350g tvarohu z vaničky
  • 150 g změklého másla
  • 5-8 lžic olivového oleje
  • Hrst čerstvé bazalky
  • Snítky čerstvé pažitky (množství dle chuti)
  • Sůl (dle chuti)

Postup

  • Máslo nechejte změknout při pokojové teplotě.
  • V míse jej poté utřete do pěny, smíchejte s tvarohem, olivovým olejem a najemno nasekanou pažitkou.
  • Bazalku nasekejte nadrobno a přimíchejte do pomazánky.
  • Vše pořádně promíchejte, ochutnejte a případně dosolte.
  • Hotovou pomazánku nechte odležet v ledničce a poté podávejte.
Pomazánka s čerstvě nasekanou pažitkou a bazalkou.
Zdroj: myvibrantkitchen.com

Chcete více receptů na vajíčkovou pomazánku? Najdete je v našem článku, do kterého jsme vybrali ty nejlepší!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.