Pečená hovězí žebírka

Pečená hovězí žebírka

Chcete upéct žebra tak lahodná, že budou vaši hosté bojovat o poslední kousek? Tento pokrm se stane favoritem vašeho večírku či neformální večeře a přitom je tak snadný!

Ingredience

  • dvoje hovězí žebra
  • 1 lžíce tekutého kouře
  • 1 lžíce dijonské hořčice
  • 1 lžíce chilli prášku
  • 2 lžíce třtinového cukru
  • 1 lžíce papriky
  • 1 čajová lžička kořenící soli
  • 1/2 lžíce mleté hořčice

Postup

  1. Předehřejte troubu na 140 ° Celsia.
  2. Dva plechy na pečení nebo pekáče vyložte alobalem.
  3. Vyjměte hovězí žebra z obalu.
  4. Pokud je membrána stále na zadní straně, úplně ji odstraňte.
  5. V malé misce smíchejte tekutý kouř s hořčicí.
  6. Vmíchejte do obou stran žeber.
  7. V další malé misce smíchejte všechna suchá koření a promíchejte.
  8. Posypte kořením žebra ze všech stran a vtírejte prsty, abyste pokryli všechno maso.
  9. Do alobalu umístěte jedna žebra a uzavřete je do alobalu jako kapsu.
  10. Udělejte to pro obě žebra (budete mít dva balíčky).
  11. Umístěte balíčky na plech vyložený alobalem a pečte 3 hodiny.
  12. Sejměte z alobalu a na poslední hodinu vložte žebra na plech.
  13. Žebra pečte, dokud nebudou mít 90 °, aby spadly z kosti, ještě asi 1 hodinu.
  14. Vyjměte z trouby.
  15. Nechte 20 minut odpočívat, poté nakrájejte a ihned podávejte.
Kus hovězích žebírek dělaných v troubě s marinádou.
www.westviamidwest.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.