Pečená kachna z pomalého hrnce

Pečená kachna z pomalého hrnce

Ať už čekáte návštěvu, nebo si chcete připravit výborný oběd, pak pomalu pečená kachna uspokojí veškerý požadavek. Jakou přílohu zvolíte, je čistě na vás.

Ingredience:

  • 1 a ½ kg kachny
  • 2 pomeranče
  • 1 cibule
  • 3 snítky rozmarýnu
  • 2 lžíce sojové omáčky 
  • 1 lžíce pyré ze zázvoru
  • 90 g hnědého cukru
  • 150 ml medu

Postup:

  • Ze sojové omáčky, medu, zázvoru, cukru a medu si udělejte marinádu. 
  • Cibuli nakrájete na velké kostky, dejte je do pomalého hrnce.
  • Taktéž si nakrájete pomeranče a dejte na cibuli, na ni pak kachnu. 
  • Potřete ji marinádou a dejte vařit na nízký stupeň.
  • Vařte asi 8 hodin.
A Simple Slow Cooker Duck, with Orange and Ginger
kachna připravená v pomalém hrnci
pinterest.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.