Připravte si vynikající upečenou rýži, která se hodí pro všechny příležitosti. Inspirujte se!

Příloha jako hlavní chod? Pokud vyzkoušíte recepty na pečenou rýži, pak je to možné.

Dá se připravit na mnoho způsobů a pokaždé se budete olizovat až na hlavě.

Nachystejte rychlé pohoštění pro své blízké a přátelé za velmi příznivou cenu.

Výběr receptů potěší svou jednoduchostí a skvělou chutí výsledných pokrmů.

Je lepší kulatá nebo dlouhozrnná rýže?

Rýže prospívá zdraví, o tom není pochyb. Obsahuje vitamíny B, škrob a je bez lepku. Přestože existuje mnoho druhů rýže, nejpoužívanější je rozhodně dlouhozrnná a kulatozrnná.

V případě té dlouhozrnné, jde o univerzální a velmi oblíbený druh. Má tenká zrna a když se uvaří správně, není vůbec slepená.

Nejpopulárnější dlouhozrnnou rýží je kromě té klasické také basmati či jasmínová. Je super pro masová i zeleninová jídla. Kulatozrnná se nejvíce hodí na rizoto, kaši či stále více vyhledávané sushi.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.