Jemné šťavnaté vepřové kotletky s houbovou omáčkou jsou jednoduché, delikátní a potřebujete na ně pouhé dvě ingredience!
Ingredience
- 4 – 6 vepřových kotlet (4 – 5 cm)
- 1 plechovka krémové houbové polévky
- 1 lžička soli
- ½ lžičky sušeného česneku
- ¼ lžičky černého pepře
- rostlinný olej, na opečení
Postup
- Ve velké pánvi rozehřejte na vysokém plameni pár lžic oleje.
- Vepřové kotlety dochuťtepodle chuti solí, česnekem a pepřem.
- Vepřové kotlety opečte z obou stran do hněda, asi 2–3 minuty.
- Předehřejte troubu na 175 ° C.
- Přidejte vepřové kotlety do nádoby vhodné do trouby.
- Navrch nalijte smetanovou houbovou polévku.
- Pevně přikryjte alobalem a pečte 40–45 minut, nebo dokud nejsou vepřové kotlety propečené a měkké.
- Užijte si to!
