Pečené kotlety s krémovou houbovou omáčkou

Pečené kotlety s krémovou houbovou omáčkou

Jemné šťavnaté vepřové kotletky s houbovou omáčkou jsou jednoduché, delikátní a potřebujete na ně pouhé dvě ingredience!

Ingredience

  • 4 – 6 vepřových kotlet (4 – 5 cm)
  • 1 plechovka krémové houbové polévky
  • 1 lžička soli
  • ½ lžičky sušeného česneku
  • ¼ lžičky černého pepře
  • rostlinný olej, na opečení

Postup

  1. Ve velké pánvi rozehřejte na vysokém plameni pár lžic oleje.
  2. Vepřové kotlety dochuťtepodle chuti solí, česnekem a pepřem.
  3. Vepřové kotlety opečte z obou stran do hněda, asi 2–3 minuty.
  4. Předehřejte troubu na 175 ° C.
  5. Přidejte vepřové kotlety do nádoby vhodné do trouby.
  6. Navrch nalijte smetanovou houbovou polévku.
  7. Pevně ​​přikryjte alobalem a pečte 40–45 minut, nebo dokud nejsou vepřové kotlety propečené a měkké.
  8. Užijte si to!
Vepřová kotleta servírovaná na bramborové kaši s fazolkami, přelitá houbovou omáčkou.
www.kitchengidget.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.