Pečené kuličky z hovězího masa s parmezánem

Pečené kuličky z hovězího masa s parmezánem
Příprava: 30 minut Vaření: 40 minut Počet porcí: 35

Jedny z nejlepších masových kuliček, které jste kdy vyzkoušeli! To vám garantujeme. Jsou jemné a naprosto vynikající a přitom neuvěřitelně jednoduché na přípravu.

Ingredience

  • 500 g libového mletého hovězího masa
  • 1/2 šálku cibule, nakrájené nadrobno
  • 1/4 šálku strouhanky
  • 2 stroužky česneku, nasekané
  • 1 vejce
  • 1/4 šálku jemně nastrouhaného parmezánu
  • 3 polévkové lžíce kečupu
  • 1 lžička soli
  • 1/4 lžičky pepře
  • 1 polévková lžíce nasekané petrželky (nebo 1/2 lžičky sušené)

Postup

  1. Předehřejte troubu na 200°C.
  2. Nastříkejte velký plech na pečení olejem ve spreji.
  3. Ve velké míse smíchejte cibuli, strouhanku, česnek, vejce, sýr, kečup, sůl, pepř a petrželku.
  4. Přidejte mleté ​​hovězí maso a jemně promíchejte, dokud se vše nespojí.
  5. Směs nepřepracovávejte.
  6. Vytvarujte 2,5 cm kuličky a položte je na připravený plech.
  7. Pečte v předehřáté troubě 15–20 minut, nebo dokud kuličky nezhnědnou a nepropečou se.
  8. Dobrou chuť!
Pečené hovězí kuličky s parmezánem na plechu do trouby.
www.yummyhealthyeasy.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.