Pečené žampiony s čedarem a šunkou

Pečené žampiony s čedarem a šunkou
Příprava: 15 minut Vaření: 30 minut Počet porcí: 4

Pokud hledáte snadný a působivý předkrm o 5 ingrediencích, jste na správném místě! Tyto žampiony plněné šunkou a sýrem vám zaberou asi 5 minut, ale jsou na úrovni luxusní restaurace. Navíc jsou nízkosacharidové, keto, bezlepkové, bez obilovin a bez cukru!

Co budete potřebovat

  • 8 velkých bílých žampionů
  • 85 g změkčeného smetanového sýra
  • 1 a ½ šálku strouhaného čedaru
  • 1 a ½ šálku nakrájené šunky
  • 1 lžička česnekové soli
  • čerstvá petrželka

Postup

  • Předehřejte troubu na 200 stupňů Celsia.
  • Odstraňte stonky ze žampionů a vyhoďte nebo uschovejte je pro jiné použití.
  • Smíchejte všechny ostatní ingredience.
  • Naplňte směsí kloboučky hub.
  • Pečte 30 minut nebo dokud žampiony nezměknou a náplň nezezlátne.
  • Ozdobte čerstvou petrželkou.
Rozpůlený žampion plněný šunkou a sýrem na talíři.
www.joyfilledeats.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.