Pečený candát v troubě s mrkvovo-pomerančovým pyré

Pečený candát v troubě s mrkvovo-pomerančovým pyré

K tomuto receptu na candáta se báječně hodí pečené brambory na švédský způsob zvané hasselback.

INGREDIENCE:

  • 400 g filetu z candáta
  • máslo
  • sůl
  • pepř
  • 2 ks pomeranče
  • 2 ks mrkve

POSTUP:

  • Mrkev si dáme vařit do vroucí osolené vody do měkka. 
  • Candáta si umyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a dáme na plech s trochou rozpuštěného másla. 
  • Pečeme při 180 °C asi 16 minut.
  • Měkkou mrkev rozmixujeme a ochutíme vymačkanými pomeranči. 
Candát s mrkvovým pyré a pomerančem.
maminerecepty.joj.sk

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.