Na tento recept na pstruha pečeného v alobalu potřebujete pouze pár přísad a zabere vám méně než 25 minut. Navíc je low-carb a bezlepkový.
Ingredience
- 2 velké filety ze pstruha
- 50g másla
- Oregano
- Kopr
- Petrželka
- Sladká paprika
- Sůl a pepř
- 1 stroužek drceného česneku
Postup
- Předehřejte si troubu.
- Utrhněte si alobal dostatečně velký na zabalení pstruha.
- Pekáček vyložte alobalem a doprostřed položte filety.
- Pstruha nejprve osolte a opepřete.
- Poté jej posypte bylinkami, česnekem a kořením.
- Nakonec polijte pstruha rozpuštěným máslem a rovnoměrně alobalem zabalte.
- Pečte přibližně 13 minut, poté otevřete alobal a pečte ještě 3 minuty.
- Podávejte s bramborami, rýží, či čímkoliv, co máte rádi.