Připravte si pangase třeba v troubě, s trochou česneku, citrónové šťávy a kurkumy. Je to jednoduché a přitom tak dobré!
Ingredience
- 2 ks filetů pangasius
- 1 stroužek utřeného česneku
- 1 lžíce olivový olej
- 1 lžíce citronové šťávy
- sůl a pepř
- kurkuma
Postup
- Pangase omyjte a osušte papírovou utěrkou.
- Potřete olivovým olejem, osolte, opepřete, zakápněte citronovou šťávou.
- Přidejte česnek a koření a nechte 2 hodiny v lednici uležet.
- Pangase přemístěte do pekáčku vyloženého pečicím papírem a poklaďte tenkým plátkem másla.
- Pečte na 190 °C asi 15 – 20 minut.
- Pečený pangasius se podává s opékanými bramborami, bramborovou kaší nebo zeleninovým salátem.
Inspirujte se také našimi zdravými a chutnými recepty z rybích filet na 5 způsobů!