Dezert můžete dochutit zmrzlinou, džemem, krémem, šlehačkou nebo výbornou čokoládou!
Připravte si doma vlastní sladkou a jemnou dobrotu.
Ingredience
- 8 šálků cukru
- ½ šálku mléčné čokolády (nasekané nadrobno)
- ½ šálku směsi na sněhové pusinky
- 1 polévková lžíce extraktu z vanilky
- ¾ šálku teplé vody
Postup
- Ve vodní lázni rozpusťte čokoládu a následně do ní přimíchejte všechny suché přísady.
- Ve vedlejším hrnci promíchejte vodu s vanilkou a přidejte vše do čokoládové směsi.
- Vše pomalu promíchávejte, dokud nedosáhnete konzistence, připomínající melasu.
- Můžete míchat ručně, ale také pomocí mixéru, puštěného na nejnižší výkon.
- Jakmile jsou všechny ingredience smíchány, mixér pusťte na nejvyšší výkon a šlehejte přibližně 2 minuty, dokud poleva nebude lehká a nadýchaná.
- Hotovou čokoládovou směs naneste na dezert a můžete podávat.