Ke grilování patří nejen nejrůznější steaky či klobásy.
Inspirujte se našimi recepty na ražniči!
Připravit se dá nejen na grilu, ale také v troubě!
Kromě klasické jehly či špejle můžete použít i plech.
Popusťte uzdu fantazii a kombinujte různé druhy masa, zeleniny i ovoce.
Naše recepty
Ke grilování v domácnosti se vám může hodit nějaký slušný elektrický gril. Podívejte se, jaké hodnocení získaly kontaktní grily.
Několik rad a tipů na závěr
Ražniči je oblíbeným pokrmem, který můžete připravit nejen během letního grilování, ale také v troubě či případně i na pánvi.
Nejvhodnější pro jeho přípravu je zejména minutkové maso, které nevyžaduje dlouhou dobu pečení. Ze zeleniny lze využít téměř cokoli. K nejoblíbenější zelenině patří červená cibule, paprika, cuketa, lilek či cherry rajčátka. Na špízy lze využít též sýry či houby.
Jako příloha se k ražniči podávají především rozmanitě připravené brambory, případně čerstvé pečivo a zeleninový salát.