Nejlepší recepty na špízy do trouby i na gril! S masem, sýry, zeleninou i ovocem!

Ke grilování patří nejen nejrůznější steaky či klobásy.

Inspirujte se našimi recepty na ražniči!

Připravit se dá nejen na grilu, ale také v troubě!

Kromě klasické jehly či špejle můžete použít i plech.

Popusťte uzdu fantazii a kombinujte různé druhy masa, zeleniny i ovoce.

Ke grilování v domácnosti se vám může hodit nějaký slušný elektrický gril. Podívejte se, jaké hodnocení získaly kontaktní grily.

Několik rad a tipů na závěr

Ražniči je oblíbeným pokrmem, který můžete připravit nejen během letního grilování, ale také v troubě či případně i na pánvi.

Nejvhodnější pro jeho přípravu je zejména minutkové maso, které nevyžaduje dlouhou dobu pečení. Ze zeleniny lze využít téměř cokoli. K nejoblíbenější zelenině patří červená cibule, paprika, cuketa, lilek či cherry rajčátka. Na špízy lze využít též sýry či houby.

Jako příloha se k ražniči podávají především rozmanitě připravené brambory, případně čerstvé pečivo a zeleninový salát.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.