Máme recept i pro milovníky pálivého. Inspirujte se touto pikantní hermelínovou pomazánkou, která se skvěle hodí na topinky.
Ingredience
- 2ks hermelínu
- 1ks cibule
- 1 lžíce pikantní hořčice
- 1 lžíce kečupu
- 1 lžíce másla nebo lučiny
- 1/2 lžičky mleté papriky
- Lžíce smetany nebo piva
- 1/2 lžičky chilli
- Sůl, pepř a pažitka
Postup
- Nastrouhejte hermelíny na hrubém vzorku.
- Cibuli nakrájejte najemno.
- Dejte do mísy a přidejte hořčici, kečup a máslo. Promíchejte.
- Poté přidejte mletou papriku, chilli a zjemněte smetanou nebo pivem.
- Nakonec dochuťte solí, pepřem a podávejte na pečivu, nebo topince posypané čerstvou pažitkou.