Pikantní camembertová pomazánka

Pikantní camembertová pomazánka

Máme recept i pro milovníky pálivého. Inspirujte se touto pikantní hermelínovou pomazánkou, která se skvěle hodí na topinky.

Ingredience

  • 2ks hermelínu
  • 1ks cibule
  • 1 lžíce pikantní hořčice
  • 1 lžíce kečupu
  • 1 lžíce másla nebo lučiny
  • 1/2 lžičky mleté papriky
  • Lžíce smetany nebo piva
  • 1/2 lžičky chilli
  • Sůl, pepř a pažitka

Postup

  • Nastrouhejte hermelíny na hrubém vzorku.
  • Cibuli nakrájejte najemno.
  • Dejte do mísy a přidejte hořčici, kečup a máslo. Promíchejte.
  • Poté přidejte mletou papriku, chilli a zjemněte smetanou nebo pivem.
  • Nakonec dochuťte solí, pepřem a podávejte na pečivu, nebo topince posypané čerstvou pažitkou.
Pálivá sýrová pomazánka z hermelínu, posypaná pažitkou.
Zdroj: springlane.de

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.