Příprava: 10 minut
Vaření: 20 minut
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4
Ingredience
- 20 dkg bílých fazolí
- 15 dkg uzeného vařeného masa
- 5 lžic majonézy
- 1 lžíce strouhaného křenu
- 2 cibule
- 2 sterilované okurky
- sůl
- pepř nebo špetka chilli koření
- ocet
- cukr
Postup receptu
- Fazole uvařené doměkka umeleme, nebo rozmixujeme
- K fazolové kaši přidáme nadrobno nakrájené uzené maso, jemně nakrájené nebo nastrouhané cibule a sterilované okurky a strouhaný křen
- Přidáme majonézu, promícháme a podle potřeby dochutíme solí, pepřem nebo špetkou chilli koření, octem a cukrem
- Mažeme na chléb