Pikantní kaťák s hranolkami

Pikantní kaťák s hranolkami
Příprava: 15 minut Vaření: 30 minut Počet porcí: 3

Tentokrát si představíme trošku pikantnější variantu, která se hodí spíše pro otrlejší jazýčky. Množství feferonek si můžete zvolit sami, avšak univerzálně se hodí 2 kusy.

Ingredience

  • 500g vepřového masa
  • 1 plechovka sterilovaných rajčat
  • 2ks střední cibule nakájené na půlměsíčky
  • 3 stroužky drceného česneku
  • 50g kečupu (dle chuti)
  • 2 feferonky nebo chilli
  • sůl, pepř
  • rostlinný olej

Postup

  • Maso očistěte, nakrájejte na nudličky a osolte.
  • Na pánvi z obou stran osmažte maso, přidejte cibuli, česnek a na kolečka nakrájené feferonky.
  • Poté přidejte konzervu sterilovaných rajčat, kečup, dle chuti osolte a opepřete.
  • Hotový katův šleh podávejte s osmaženými nebo opečenými hranolkami.
Pálivý katův šleh s paprikou
Zdroj: loksatta.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.