Pikantní masové placičky

Pikantní masové placičky
Příprava: 20 minut Vaření: 40 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 350 g vepřévého boku
  • 350 g předního hovězího masa
  • 50g cibule
  • 50g feferonek
  • 100g hladké mouky
  • 2 vejce
  • sůl
  • pepř
  • 100g oleje
  • 50g hořčice
  • 50g křenu
  • 300g tatrské omáčky

Postup receptu

  1. Do semletého masa přidáme jemně nakrájenou cibuli a feferonky, hl
  2. Mouku, vejce, sůl, pepř a dobře promícháme
  3. Tvarujeme malé placičky, které opékáme po obou stranách na oleji
  4. Na opečené placičky dáme trochu hořčice a posypeme strouhaným křenem

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.