Receptem na pikantní utopence ze sýrů překvapíte nejen vegetariány.
INGREDIENCE
- 5 ks sýru hermelínu
- 2 červené cibule
- plnotučná hořčice
- 5 stroužků česneku
- 1 feferonka
- 1 kapie
- 1 lžička sekané čerstvé petrželky
- ingredience na základní nálev
POSTUP
- Připravíme si nálev dle předchozího receptu.
- Cibuli a česnek si nakrájíme na plátky.
- Sýr rozkrojíme na polovinu a prokrojíme.
- Zevnitř potřeme hořčicí a vložíme kapii a feferonku nakrájenou na proužky.
- Zpevníme párátkem.
- Ve vrstvách skládáme do sklenic střídavě se zbylou cibulí, česnekem, kapií a feferonkami.
- Na závěr vše přelijeme ještě teplým nálevem.
- Po vychladnutí necháme v lednici asi 5 dnů odležet.