Příprava: 10 minut
Vaření: 15 minut
Počet porcí: 6
Doba přípravy: 25 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 6
Ingredience
- 25 dkg pečeného vepřového masa (bůček, plec)
- 2 rajčata
- 2 papriky
- 1 cibule
- 2 stroužky česneku
- 1 lžíce ostrého kečupu
- 1 lžíce sójové omáčky
- mletý pepř
- sůl
Postup receptu
- Maso umeleme na masovém strojku nebo velmi drobně nasekáme
- Na oleji osmahneme drobně nakrájenou cibuli, přidáme nakrájená rajčata a papriky a dusíme do vydušení šťávy
- Pak vmícháme prolisovaný česnek, umleté maso, kečup a zakápneme sójovou omáčkou
- Osolíme a opepříme
- Pomazánku mažeme na chléb nebo topinky či opečené plátky veky a to studenou nebo teplou (před použitím ji prohřejeme)
- Pozn: místo paprik a rajčat můžeme použít sterilované lečo