Na zelenině si můžete opravdu pochutnat, když ji s různými náplněmi zabalíte do tortilly. Může sloužit i jako méně tradiční pohoštění pro návštěvy.
Co budeme potřebovat
- 250 g sýru typu Gervais, Lučina
- 3 lžíce majonézy
- 1 bílý jogurt
- 1 lžíce jemně sekaného kopru
- 3 šálky jemně nakrájené zeleniny jako brokolice, květák, mrkev nebo zelené papriky
- 1 šálek strouhaného sýra typu Čedar
- sůl a pepř
- 8 tortill
Postup
- V míse smícháme dohromady sýr, majonézu, jogurt, kopr, sůl a pepř.
- Směsí natřeme tortilly, posypeme zeleninou a strouhaným sýrem.
- Tortillu smotáme, zabalíme a utáhneme.
- Necháme v lednici vychladit 2 hodiny.
- Před servírováním rozkrojíme tortillu na několik stejných částí.