Plněné salátové okurky

Plněné salátové okurky

Připravujete na oslavách stále stejné pohoštění? Rádi byste svým hostům nabídli konečně něco nového, na čem si pochutnají? Vyzkoušejte tyto okurky plněné směsí rajčat, oliv, sýru feta a kopru!

INGREDIENCE

  • 4 velké  salátové okurky
  • 200 g cherry rajčat, nakrájených na čtvrtky
  • 100 g kalamata oliv, nakrájených
  • 50 g rozdrobené fety
  • 20 g nasekaného kopru a další a na ozdobu
  • šťáva z 1 citronu
  • 1 stroužek česneku, jemně rozdrcený
  • 1 lžíce extra panenského olivového oleje
  • 1 lžička oregana
  • sůl a čerstvě mletý černý pepř dle chuti

POSTUP

  • Nakrájejte okurky na 7,5 cm kousky.
  • Pomocí lžičky vytvořte v každé okurce jamku.
  • Ve velké míse smíchejte rajčata, olivy, fetu, kopr, citronovou šťávu, česnek, olivový olej a oregano a míchejte, dokud se vše nespojí.
  • Dochuťte solí a pepřem.
  • Lžící plňte směsí okurky.
  • Podle potřeby ozdobte ještě koprem a podávejte.
Kousky okurky plněné zeleninou a sýrem.
www.delish.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.