Plněný hermelín hruškami, brusinkami a slaninou

Plněný hermelín hruškami, brusinkami a slaninou
Příprava: 15 minut Vaření: 6 minut Počet porcí: 1

Tento recept na hermelín je nutností při každé oslavě!

Co budeme potřebovat

  • 100 g hrušek, nakrájených na kostičky
  • 1 lžíce sušených brusinek
  • 15 g cukru
  • 30 g slaniny
  • 125 g hermelínu (kolečko)

Postup

  • V hrnci smíchejte na kostičky nakrájené hrušky, brusinky a cukr.
  • Přidejte ¼ šálku vody a vařte na mírnou teplotu, dokud hrušky nezměknou a sirup trochu nezhoustne.
  • Slaninu opečte, dokud není křupavá.
  • Hermelínu odřízněte jeho horní část.
  • Hermelín vydlabejte a sýr smíchejte s hruškovou směsí a vložte zpátky do vydlabaného hermelínu.
  • Hermelín zabalte do alobalu a vložte na 6- 10 minut do trouby na 180 °C, dokud nezměkne.
  • Podávejte s pečivem nebo krekry.

Rádi byste si pořídili opravdu kvalitní pánvičku na indukci? Mrkněte na naši recenzi.

Plněný v troubě pečený hermelín.
Zdroj: marthastewart.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.