Poctivá vanilková zmrzlina

Poctivá vanilková zmrzlina
Příprava: 15 minut Počet porcí: 6

Každá zmrzlina má něco do sebe a ta vanilková je jejich královnou. Příprava není těžká a výsledek potěší všechny milovníky tohoto sladkého mlsání.

Ingredience:

  • 2 hrnky smetany ke šlehání (35 %)
  • 1 hrnek plnotučného mléka
  • 3/4 hrnku krupicového cukru
  • 2 lžíce kvalitního vanilkového extraktu
  • čokoládový toping na ozdobu (může být i karamelový nebo jahodový)

Postup:

  • Suroviny dáme postupně do mísy (bez topingu) a důkladně promícháme, aby se vše spojilo.
  • Poté přendáme do zmrzlinovače a podle návodu od výrobce zpracujeme po určenou dobu.
  • Hotovou zmrzlinu je možné ihned servírovat, jen ozdobíme čokoládovým topingem (nebo jiným).
  • Pokud chceme ještě uložit do mrazáku, dáme do vzduchotěsné mrazuvzdorné nádoby, pokapeme topingem a dáme do mrazáku.
  • Pak už jen stačí zmrzlinu vyndat, nechat chvilku povolit a hned můžeme podávat.
Jednoduchá domácí zmrzlina s vanilkovou příchutí a čokoládovým topingem.
Zdroj: https://ourbestbites.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.